Droevig Feyenoord: ''Maar het ontloopt elkaar niet veel''

Droevig Feyenoord: ''Maar het ontloopt elkaar niet veel''

Feyenoord kan het seizoen alleen nog een beetje kleur geven door de beker te pakken. Voor de belangrijke halve finale tegen AZ moeten de Rotterdammers echter op bezoek bij FC Utrecht, dat dit seizoen vaak indrukwekkend speelt. Clubicoon Willem van Hanegem proeft echter ook opportunisme.

''Ik moet altijd weer lachen om dat opportunisme in het voetbal. Wint Utrecht een paar keer op rij, dan hoor en lees ik overal dat het geweldig is. Dan komen er verhalen over die kale trainer die van Bayern München komt en het wiel opnieuw heeft uitgevonden. Dan verliezen ze en ligt het ergens anders aan'', aldus De Kromme in het Algemeen Dagblad.

Aan een voorspelling waagt Van Hanegem zich niet. ''Natuurlijk doet Utrecht het leuk op de vierde plek, maar ze hebben ook wel aardige spelers, toch? Als het echt goed was, hadden ze wel tweede gestaan. Feyenoord is droevig, maar staat één puntje achter op Utrecht. Het ontloopt elkaar niet veel. Normaal gesproken zeg ik: Feyenoord gaat een heel lastige middag tegemoet. Maar denken ze dat bij Utrecht nu ook, dan kunnen die ook zo weer verliezen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties