''Dat heeft ook zo zijn weerslag op de ploeg''

''Dat heeft ook zo zijn weerslag op de ploeg''

Feyenoord wist afgelopen weekend niet te winnen van Roda JC, maar Ruud van Oss van RTV Rijnmond ziet wel een aantal aanknopingspunten waar de Rotterdammers verder mee kunnen de komende weken. Vooral de eerste helft had Feyenoord de score moeten uitbreiden.

De journalist laat weten dat er sprake was van hoge spanning in de spelersgroep. ''Dat zag je in aanloop naar de wedstrijd al'', zo vertelt hij tegenover Feyenoord TV. ''Met de komst van Advocaat, de gemoedstoestand van de supporters op social media.. Dat heeft ook zo zijn weerslag op de ploeg. Zo’n volle Kuip die vindt dat je móet winnen, dat zie je gewoon terug in het team.''

"Toch vond ik dat Feyenoord het in de eerste helft helemaal niet zo slecht deed. Maar in de tweede helft ontstonden er problemen. Gaandeweg de eerste helft had ik er nog alle vertrouwen in en dacht ik echt dat het goed zou komen. Er waren zat mogelijkheden om meer dan één treffer te maken,'' sluit hij af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties