AD: RvC hoopt dat Gudde 'met speels gemak' overleeft

AD: RvC hoopt dat Gudde 'met speels gemak' overleeft

Eric Gudde ligt onder druk bij een groeiend deel van de Feyenoord-aanhang, maar de Raad van Commissarissen en sponsors van de club willen niets weten van een vertrek van de algemeen directeur. Gudde probeerde zondagmiddag bij De Tafel van Kees zijn beleid te verdedigen.

Het mediaoptreden heeft Gudde echter niet geholpen, aangezien hij supporters wegzette als klanten. Desondanks is de interne steun voor de voormalig ambtenaar groot. ''Voor de mensen die hopen dat Gudde sneuvelt, het deel van de aanhang dat al wekenlang gepassioneerd #Guddeweg gebruikt op Twitter, moet één ding duidelijk zijn: intern ligt hun doelwit niet onder vuur, zelfs niet een beetje'', schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

''Als het aan de volledige raad van commissarissen en de meest invloedrijke sponsors ligt, overleeft hij ook in mei een eventuele afrekening. Met speels gemak zelfs. De algemeen directeur wordt in de Kuip juist geroemd om zijn werk­ethiek en om zijn dossierkennis. Bovendien, zo vinden ze in de Kuip, verdient hij alle steun omdat hij bereid is om de strijd aan te gaan met het deel van het Legioen dat zich onder meer rond de duels met AS Roma heeft misdragen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties