Kramer: ''Dat was een honderd procent strafschop''

Kramer: ''Dat was een honderd procent strafschop''

Kramer begon vandaag weer in de basis bij Feyenoord. De aanvaller geeft tegenover VoetbalPrimeur.nl aan dat hij lekker in de wedstrijd zat, maar toch is er nog altijd veel commentaar op zijn spel. ''Kritiek heb ik al vanaf dag één hier gehad. Aan het begin was alles hosanna en nu kan ik er ineens geen klote meer van. Dat ben ik al vanaf mijn tiende gewend.''

"Als ik weinig aanvoer krijg, moet ik zorgen dat ik op andere manieren belangrijk ben voor het team. Door bijvoorbeeld duels te winnen of ballen vast te houden. Tegen Roda zat ik redelijk in de wedstrijd en was ik veel aanspeelbaar. Dan is het jammer dat ik niet het laatste zetje kon geven om een doelpunt te maken. Ik heb alles gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag."

Kramer had in de tweede helft een strafschop moeten krijgen, maar Liesveld oordeelde anders. "Dat was een honderd procent strafschop. Swinkels keek niet eens naar de bal, maar alleen naar mij. Vervolgens pakt hij me beet, dus dat lijkt mij gewoon een penalty. De scheidsrechter vond van niet. Nou ja, die discussie ga ik dan niet eens meer aan."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties