Basacikoglu luistert ook beleefd naar tip van supporter

Basacikoglu luistert ook beleefd naar tip van supporter

Bilal Basacikoglu werd bij de eerste training die Dick Advocaat observeerde al direct aangesproken door de ervaren oefenmeester. De vleugelspeler van Feyenoord kreeg enkele tips en moet van Advocaat meer gebruik gaan maken van zijn snelheid.

Volgens het Algemeen Dagblad luisterde Basacikoglu ook al beleefd naar een supporter. ''Van een afstandje zag Advocaat woensdagochtend een situatie zich voor zijn ogen voltrekken, die hij zelfs als trainer bij het kleine DSVP in Pijnacker nooit had meegemaakt. Bart Nieuwkoop en Basacikoglu lepelden na de training nog geruime tijd voorzet na voorzet op het voorhoofd van Dirk Kuyt'', begint de krant.

''Toen Basacikoglu na een door vierde keeper Kamil Miazek onderschepte voorzet in looppas onderweg was naar het startpunt, werd hij plotseling van heel dichtbij aangesproken door een supporter op leeftijd. Of de buitenspeler niet beter wat lage voorzetten kon gaan geven, want de ballen die hij nu van zijn voet liet vertrekken waren allemaal een prooi voor de Poolse keeper. De aanvaller luisterde, terwijl de training dus nog in volle gang was, beleefd naar de supporter.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dirk Kuyt Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties