''Wat Gio doet, getuigt van realiteitszin en klasse''

''Wat Gio doet, getuigt van realiteitszin en klasse''

Pim Verbeek maakte als jonge Feyenoord-trainer hetzelfde mee als Giovanni van Bronckhorst nu. Verbeek moest uiteindelijk een stap terugdoen toen de ervaren Zweedse trainer Bengtsson erbij kwam. ''Achteraf zeg ik dat ik er alleen maar baat bij heb gehad'', vertelt de Rotterdammer in De Telegraaf.

''Daarom vind ik het ook dapper van Gio dat hij de samenwerking met Dick Advocaat accepteert. Ik vind het getuigen van realiteitszin en klasse. Voor hem is het bovendien niet eens een stap terug. Hij blijft de hoofdtrainer en het is alleen maar goed voor hem, zeg ik uit ervaring, om in het begin van je loopbaan iemand erbij te hebben die meer heeft meegemaakt of er anders over denkt.''

''Er zijn zoveel grote namen die zich hebben stuk gebeten op deze club, Ruud Gullit, Erwin Koeman, Fred Rutten. Gio is een man op wie niemand ooit kwaad zal worden. Hij is netjes, denkt aan de club en verschuilt zich niet. Hij heeft een prachtige reputatie met ook nog eens 106 interlands. Dick heeft het beste met hem voor. Zo’n jongen zal hij niet beschadigen'', besluit Verbeek.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties