Adovcaat geeft Bilal advies: ''Gebruik maken van snelheid''

Adovcaat geeft Bilal advies: ''Gebruik maken van snelheid''

Bilal Basacikoglu, die de afgelopen weken steeds meer speeltijd krijgt bij Feyenoord, geeft aan dat hij een aantal keer heeft gesproken met Dick Advocaat. De aanvaller moet onder meer extra gebruik maken van zijn snelheid. Ook spreekt Bilal over de twee gemiste kansen tegen PEC Zwolle.

''Dick Advocaat is iemand met heel veel ervaring. Ik kreeg het via internet mee dat hij kwam. De volgende dag, of twee dagen daarna, stond hij hier. Dick heeft mij even apart genomen. We hebben mijn spel besproken. Zo vindt hij dat ik meer gebruik moet maken van mijn snelheid.''

Basacikoglu is in gesprek met de NOS kritisch op zichzelf. "Ik had tegen PEC Zwolle twee keer moeten scoren. Dat moet echt beter. Ik praat veel met Jean-Paul van Gastel. Maar nu dus ook met Advocaat. Hij geeft mij tips waar ik echt wat aan heb. Ik moet vooral meer gebruikmaken van mijn sterke punten."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties