Van Beek: ''De kritiek is hard en terecht''

Van Beek: ''De kritiek is hard en terecht''

De spelers van Feyenoord beseffen maar al te goed dat er zondag gewonnen moet worden van Roda JC. Om 16.45 uur begint het duel in de eigen Kuip en na zeven competitienederlagen op rij snakken de Rotterdammers naar drie punten.

"Ik zit zelf in een mindere periode. Maar ik wil keihard gaan trainen om er weer bovenop te komen. Ik weet dat ik alleen maar leer van deze dingen. Ik moet mezelf hier uit zien te vechten en dat geeft mij extra kracht. De kritiek is niet altijd even leuk", geeft hij toe aan de NOS.

"De kritiek is hard en terecht", vervolgt de 21-jarige verdediger. "Ik denk dat we deze week weer goed getraind hebben en dat we elkaar toch wel weer scherp hebben gemaakt. Als je voor Feyenoord speelt, wil je elke wedstrijd winnen. Dat is helaas niet het geval."

De komst van adviseur Dick Advocaat heeft nu al een positief effect heeft. "Als hij iets ziet wat hem niet aanstaat, dan zal hij het zeggen. Ik heb nog niet met hem gesproken. Ik ben nog niet op hem afgestapt. Hij heeft veel meegemaakt en het is daarom mooi dat zo'n man naar onze club is gekomen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties