Kuyt hekelt kritische columns: ''Je kunt ook bij de club binnenlopen''

Kuyt hekelt kritische columns: ''Je kunt ook bij de club binnenlopen''

Dirk Kuyt is niet te spreken over de manier waarop sommige Feyenoord-iconen in de media uithalen naar de Rotterdammse club. Naar eigen zeggen is Kuyt zelf ook niet bepaald op zijn mondje gevallen als het gaat om zaken die binnen Feyenoord beter kunnen, maar geeft aan dat liever intern te bespreken.

"Ik probeer mee te denken over hoe Feyenoord vervolgstappen kan maken", vertelt de aanvoerder van de Rotterdammers, die zondag zijn 100ste doelpunt kan maken in dienst van Feyenoord, in Voetbal International. "Kritisch kijken is de enige manier waarop je vooruitgang kan boeken. Het gaat vaak om de manier waaróp je kritiek levert."

"Je kunt als Feyenoord-icoon iedere week een column schrijven. Maar je kunt ook bij de club binnenlopen en je kritiekpunten met de betrokken mensen bespreken. In het belang van de club. Een voormalig topspeler als WIm Jansen is misschien wel het meest kritisch van alle Feyenoorders, maar je ziet hem nooit in de media opduiken. Hij is elke dag bij Feyenoord en zijn kritiek blijft binnenskamers."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties