Brands: ''Vilhena loopt straks bij Feyenoord gratis weg''

Brands: ''Vilhena loopt straks bij Feyenoord gratis weg''

Sinds het Bosman-arrest uit 1995 kiezen steeds meer spelers ervoor om transfervrij te vertrekken. Hoofdtrainer Ronald Koeman was ooit onverbiddelijk met Kelvin Leerdam: de oud-Feyenoorder en toen nog basisspeler mocht de rest van het seizoen de tribune warmhouden.

PSV-directeur Marcel Brands is ook meer van de harde hand. ''Zeker jongens uit de eigen opleiding hebben veel te danken aan de club. Dan is het toch niet gek dat die daar bij een transfer iets voor terug krijgt? Vilhena loopt straks bij Feyenoord gratis weg. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Memphis en Wijnaldum verlengden bij ons nog hun contract voordat ze de stap naar het buitenland maakten'', aldus Brands in het Algemeen Dagblad.

Vilhena mocht de afgelopen wedstrijden gewoon beginnen bij Feyenoord en dat vindt Leo Beenhakker een goed signaal. ''Als je de boel nuchter analyseert, moet je zeggen: beide partijen hebben met hun volle verstand zo'n contract getekend. Laat die jongens lekker voetballen, joh. Maak er nog wat moois van. Dan heb je wat aan elkaar.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties