Fraser: ''Kramer moet zich verdiepen in cultuur Feyenoord''

Fraser: ''Kramer moet zich verdiepen in cultuur Feyenoord''

Michiel Kramer is zijn basisplaats na de winterstop verloren. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst kiest de laatste weken voor aanvoerder Dirk Kuyt in de punt van de aanval. Henk Fraser begrijpt die keuze wel en geeft zijn voormalige speler een advies.

''Michiel moet zich meer verdiepen in de cultuur van de club. Dat betekent: kei - en keihard werken. Dus ook je arbeid leveren om de rest van de spelers te helpen, ondersteunen en misschien wel te bekritiseren'', stelt de coach van ADO Den Haag in het Algemeen Dagblad.

''Dat is niet mijn wijsheid, maar dat wordt verwacht bij Feyenoord.'' Kramer maakte tien doelpunten in het shirt van de Rotterdammers. ''Prima cijfers en als hij erin komt, vind ik hem nog steeds de meest dreigende man Ik ben gek op 'm, daar ligt het niet aan, maar als je de top wilt halen, zul je je moeten aanpassen aan je omgeving en niveau.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties