''Je ziet bij Feyenoord geen doelpuntenmakers''

''Je ziet bij Feyenoord geen doelpuntenmakers''

Feyenoord heeft al zeven competitiewedstrijden op rij niet gewonnen en is daarom onderwerp van gesprek bij de verschillende praatprogramma's. Ook de heren bij Voetbal Inside zoeken naar een oorzaak voor de slechte resultaten in Rotterdam. Hans Kraay junior constateert vooral een gebrek aan scorend vermogen in de ploeg.

''Ik zou zoveel mogelijk doelpuntenmakers opstellen'', geeft Hans Kraay junior aan als advies voor Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. "Kraay sr. zei altijd: je moet doelpunten tellen. Je ziet bij Feyenoord geen doelpuntenmakers. Vilhena, Vejinovic, El Ahmadi, Elia; maken allemaal geen goals."

''Feyenoord heeft een uitstekende selectie en al die jongens hebben bewezen dat ze goed kunnen voetballen, maar er is wat mis met Feyenoord'', zegt Johan Derksen. ''En met Vilhena is ook wat aan de hand. Die speelde eerst nooit en sinds hij erin staat verliezen ze zeven wedstrijden op een rij..''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties