''Anass was in zijn leeftijdscategorie een van de beste spitsen''

''Anass was in zijn leeftijdscategorie een van de beste spitsen''

Aan het begin van dit seizoen stond de van Almere City FC overgekomen Vincent Janssen even droog, maar inmiddels scoort de 21-jarige spits van AZ aan de lopende band. De door Feyenoord opgeleide aanvaller sluit niet uit dat hij in de voetsporen van Ruud van Nistelrooij kan treden.

Janssen moest enkele jaren geleden vertrekken bij de Rotterdammers, die meer toekomst zagen in Anass Achahbar. "Maar ik gun Feyenoord nog steeds het beste, heb ook veel aan die club te danken", maakt de goalgetter duidelijk in gesprek met de Volkskrant. Janssen heeft er bovendien begrip voor dat destijds de voorkeur werd gegeven aan Achahbar.

"Anass was in zijn leeftijdscategorie een van de beste spitsen van Europa", benadrukt Janssen, die net als Van Nistelrooij afkomstig is uit Oss. De huidige assistent-bondscoach van het Nederlands elftal speelde voor onder meer PSV, Manchester United en Real Madrid en kwam tot zeventig interlands. Janssen is ervan overtuigd dat een carrière als die van Van Nistelrooij ook voor hem tot de mogelijkheden behoort. "Ja. Daar ga ik alles aan doen. Al moet ik er mijn handen voor in het vuur steken."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties