''Gio heeft al contacten met Koeman en Rutten''

''Gio heeft al contacten met Koeman en Rutten''

Sommigen analisten zijn van mening dat Van Bronckhorst ondersteund moet worden door een ervaren trainer, zoals dat twee jaar geleden gebeurde bij Phillip Cocu. Hij kreeg bij PSV ondersteuning van Guus Hiddink na een moeizame start in Eindhoven. 'Gio' lijkt hier echter niet heel erg voor open te staan.

''Van Bronckhorst laat weten al contacten te hebben met Ronald Koeman en Fred Rutten, waarmee hij hiervoor al gewerkt heeft bij Feyenoord'', zo vertelt Mikos Gouka aan FOX Sports. "Het is niet zo dat er iemand binnen zal komen die even koffie gaat drinken, zoals dat toen met Cocu en Hiddink wel het geval was.''

Volgens Gouka is de slechte reeks van Feyenoord mede een gevolg van het feit dat Van Bronckhorst nog een onervaren trainer is. ''Als je dit plan uitdoktert met een onervaren coach dan weet je dat dit kan gebeuren", zo besluit de Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties