Nieuwkoop: ''Daar heb ik dan ook alle vertrouwen in''

Nieuwkoop: ''Daar heb ik dan ook alle vertrouwen in''

Afgelopen zondag tegen PEC Zwolle (3-1 nederlaag) stond Bart Nieuwkoop plots in de basisformatie van Feyenoord. De rechtsback verving Rick Karsdorp, die niet fit genoeg was. ''Rick trainde zaterdag al binnen, maar zelf hoorde ik pas drie uurtjes van tevoren dat ik zou gaan spelen.''

"Op de laatste training zag je echter al dat de kans groot was dat ik in de basis zou staan,'' vervolgt de verdediger tegenover Feyenoord TV. ''Het is mooi dat ik speel, maar je wilt gewoon drie punten pakken. Helaas is dat niet gelukt. Iedereen heeft nog steeds heel veel vertrouwen in elkaar, we vallen elkaar nooit af en dat is goed."

''We zijn gewoon één team. Je kunt ook aan iedereen zien dat we er altijd negentig minuten voor gaan. Dat het nu allemaal net niet goed valt is jammer, maar als we altijd zo hard blijven werken moet het wel weer een keer goed komen. Met het publiek erachter moeten we gewoon vol voor de winst gaan, en daar heb ik dan ook alle vertrouwen in," sluit Nieuwkoop af.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties