''We hebben een voorovereenkomst met de gemeente''

''We hebben een voorovereenkomst met de gemeente''

Martin van Geel denkt met Feyenoord de kloof met PSV en Ajax te kunnen dichten met de realisatie van een nieuw modern trainingscomplex. Zowel de huidige A-selectie als de jeugdafdeling gaan hier volgens de technisch directeur van de Rotterdammers profijt van hebben.

"We hebben een voorovereenkomst getekend met de gemeente Rotterdam", bevestigt Van Geel aan de NOS. "Over twee jaar hopen we een accommodatie te hebben voor de eerste selectie bij Hillesluis en we willen Varkenoord uitbreiden en renoveren voor onze jeugd- en amateurtak."

"Dan maken wij weer een stap in professionalisme en dichten wij de kloof weer iets meer", verwacht hij. "Er is op het vlak van professionalisme al enorm veel gebeurd, maar we zijn er nog lang niet. We willen in de toekomst niet meer op amateuristische wijze te hoeven oversteken bij een weg om bij het trainingsveld te komen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties