Van Geel: ''Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter''

Van Geel: ''Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter''

Technisch directeur Martin van Geel reageert vandaag voor het eerst voor de camera over de sportieve malaise bij Feyenoord. ''Een dramatische periode'', omschrijft Van Geel de afgelopen twee maanden tegenover de NOS.

"We moeten hier met z'n allen uitkomen. Ik had je voor gek verklaard als we tijdens de winterstop dit interview zouden hebben gehad", aldus Van Geel, die vertelt dat trainer Giovanni van Bronckhorst nog stevig in het zadel zit. "Je kan moeilijk zeggen dat z'n krediet oneindig is, maar het is wel heel groot. We vinden dat we met Jean-Paul van Gastel en de ervaren Jan Wouters een hele goed staf hebben."

De Brabander wil zijn eigen functioneren niet verbinden aan de toekomst van Van Bronckhorst. "Zo denken wij hier niet. Wij denken aan het belang van Feyenoord. Ik zit hier al vijf jaar en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik voel me bovendien door heel veel mensen gesteund. Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter die wil winnen."

Van Geel houdt ook zijn aankoopbeleid, waarmee hij de voorbije jaren wisselend succes heeft gehad, onder het vergrootglas. "We hebben voor dit seizoen naar onze mogelijkheden de selectie proberen samen te stellen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Maar ik draag de volledige verantwoordelijkheid voor de goede, mindere en slechte aankopen. De eerste competitiehelft deed deze selectie het uitstekend, nu gaat het minder."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties