Elia spreekt supporters toe: ''Het gaat om passie en eer''

Elia spreekt supporters toe: ''Het gaat om passie en eer''

Een groep van ongeveer dertig Feyenoord-supporters heeft zondagmiddag geprobeerd om verhaal te halen bij de Feyenoord-selectie. Aanvallers Eljero Elia en Dirk Kuyt gaven thuis en stonden de fans bij De Kuip te woord.

Van een dreigende sfeer was geen sprake na het zevende verlies op rij voor Feyenoord. Elia, die de supporters zelf opzocht, stond de groep begripvol te woord. ''Er is geen probleem binnen de groep'', verzekert de linkerspits. ''We gaan voor elkaar door het vuur.''

Voetbal International suggereerde onlangs juist wel dat het niet helemaal zou boteren in het team. ''Misschien is er één lek in de kleedkamer'', vertelde de 29-jarige voetballer. Met leuzen als 'werken voor je geld' kan Elia niet veel. ''Het gaat mij niet meer om het geld. Het gaat mij om passie en eer.''

Aanvoerder Kuyt zette zijn auto bij het wegrijden stil om met de teleurgestelde en ongeruste aanhang te spreken. De routinier sprak na het verloren duel met PEC Zwolle (3-1) al direct zijn steun uit voor hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties