Nieuwkoop: ''Op z'n zachtst gezegd klote''

Nieuwkoop: ''Op z'n zachtst gezegd klote''

Door de liesblessure van Rick Karsdorp mocht Bart Nieuwkoop vandaag tegen PEC de rechtsback-positie bekleden, maar de jonge Zeeuw beseft zelf ook dat het verdedigend niet zo goed was. Net als Kenneth Vermeer ziet ook Nieuwkoop de beker als een prijs die gepakt moet worden, maar dan moet het spel in de competitie ook beter.

“Dit is op z’n zachtst gezegd klote, je kunt hier verder vrij weinig over zeggen,” zo neemt de 19-jarige verdediger geen blad voor de mond tegenover RTV Rijnmond. “Iedereen heeft het gevoel dat we op de weg terug waren na Roda en Ajax. We werken keihard en gaan tot de laatste minuut, maar we hebben zoveel kansen nodig om te scoren en geven te makkelijk goals weg.”

Ook Nieuwkoop is inmiddels radeloos: “Het is lastig om te zeggen wat er nu moet veranderen, maar er moet iets veranderen. De beker is onze enige houvast, die moeten we gewoon pakken. In de competitie moeten we sowieso ook beter presteren.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties