Botteghin: ''Alles gaat mis, het gebeurt niet voor ons''

Botteghin: ''Alles gaat mis, het gebeurt niet voor ons''

Eric Botteghin keerde vanmiddag terug op het oude nest, in het IJsseldelta Stadion. Een fijne wedstrijd werd het niet voor de Braziliaan, die zelfkritisch, maar vooral teleurgesteld de mensen van Fox Sports te woord stond.

"Er is niet veel gezegd in de kleedkamer, iedereen is teleurgesteld. Het is moeilijk om te verklaren wat er gebeurt in de ploeg, alles zit tegen. Wij komen hier met de beste intenties, goed getraind en met vertrouwen, maar het gebeurt toch niet voor ons. Alles gaat mis in het begin, er wordt slecht verdedigd, te veel balverlies geleden op het middenveld en voorin wordt er te weinig gecreëerd."

"Het is leuk om hier weer in Zwolle te zijn en te voetballen maar ik had op een betere wedstrijd gehoopt. Dit is een terugslag ja, na een behoorlijk goede wedstrijd tegen Ajax nu weer dit. Als je te veel wedstrijden verliest dan is het vertrouwen minder, dan sluipt er twijfel in wedstrijden. We moeten hard blijven werken en zoeken naar vertrouwen voor de overwinning. Natuurlijk neem ik mezelf ook wat kwalijk. We verliezen met z'n allen, ik moet het ook beter doen."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties