AD: Feyenoord wil graag slachtoffers voorkomen

AD: Feyenoord wil graag slachtoffers voorkomen

Feyenoord heeft al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen en zondag moeten de Rotterdammers op bezoek bij PEC Zwolle, waar het de afgelopen drie seizoenen ook misging. Intern hoopt de club dit seizoen zonder slachtoffers te kunnen afsluiten.

Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. ''Wie deze dagen zijn oor goed te luister legt in de Kuip, hoort vooral dat Feyenoord er alles aan gelegen is om dit seizoen zonder slachtoffers door te komen. Om dan maar na het seizoen te kijken of het raadzaam is om dezelfde koers met dezelfde namen te blijven varen'', schrijft de krant.

Rond De Kuip wordt getwijfeld aan de objectiviteit binnen de organisatie. ''Dat Gudde en Van Geel 'erg close' zijn, is een publiek geheim in de Kuip. In en rond de club wordt hier en daar getwijfeld of die hechte band ervoor zorgt dat de twee directeuren elkaar de harde waarheid durven zeggen wanneer er iets mis gaat'', aldus het AD, dat stelt dat de ogen zich steeds meer richten op Gerard Hoetmer, voorzitter van de RvC. ''Aan Hoetmer de taak om daar de komende maanden de vinger op te leggen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties