''Het is in Rotterdam een soort van roulette geworden''

''Het is in Rotterdam een soort van roulette geworden''

De spelers bij Feyenoord hebben momenteel veel twijfels over de speelstijl die Giovanni van Bronckhorst wil hanteren. Dat zegt Voetbal International-verslaggever Freek Jansen. "De laatste wedstrijden is hij telkens aan het switchen van systeem en dat laat wet zien dat ook hij het gewoon simpelweg niet meer weet. Het is in Rotterdam een soort van roulette geworden."

"Hij begon tegen Ajax met Vilhena aan de linkerkant, maar dat werkte niet en dus ging hij weer switchen en moest Bilal naar de linkerkant,'' vervolgt de verslaggever bij Natafelen met Kees. ''Je merkte ook aan de spelers vlak voor de wedstrijd dat ze geen idee hadden wat nou precies de opstelling was en welke vaste patronen er zouden zijn."

"Toornstra bijvoorbeeld stond tegen FC Groningen nog in de basis en toen werd er een punt gepakt. Daarna speelde hij een aantal wedstrijden niet en zondag keerde hij opeens weer terug in de basis. Binnen de spelersgroep is er enorm veel twijfel ontstaan, omdat niemand weet welke kant Van Bronckhorst nu precies op wil," sluit de journalist af.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties