Oud-Feyenoorder Kalou denkt na over toekomst

Oud-Feyenoorder Kalou denkt na over toekomst

Dirk Kuyt koos vorig seizoen voor een transfer naar Feyenoord en daarop liet ook Salomon Kalou weten open te staan voor een terugkeer. Deze hereniging bleef uit en komt er waarschijnlijk ook niet meer, want de Ivoriaan denkt reeds na over stoppen en hij overweegt om per direct een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan.

Tegenover de BBC verklaarde de aanvaller van Hertha BSC: "Ik heb de Afrika Cup gewonnen en heb meegedaan aan twee WK's. Je moet altijd nadenken over wat het juiste moment is om te stoppen. Ik ben dit jaar dertig jaar geworden, dan moet ik toch meer rekening houden met mijn lichaam. Dat heeft dan meer rust nodig."

Kalou speelde in de periode 2003-2006 voor Feyenoord, dat hem nog even verhuurde aan Excelsior. Tegenwoordig speelt hij dus in Berlijn. Voor Hertha BSC maakte de dertiger dit seizoen al tien goals en dat wijst op progressie. "Het was een lastig jaar, maar dat kwam ook door de Africa Cup. Dit seizoen hoop ik minimaal vijftien doelpunten te maken."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties