De Wolf: ''Dat past inderdaad niet meer bij een topclub''

De Wolf: ''Dat past inderdaad niet meer bij een topclub''

Feyenoord heeft uit de laatste zeven competitiewedstrijden slechts één puntje gehaald, waardoor de strijd om de derde plek, die momenteel bezet wordt door Heracles Almelo, weer helemaal openligt. Alleen de beker kan Feyenoord nog succes opleveren. Zijn de Rotterdammers eigenlijk nog wel een topclub, vroeg het Algemeen Dagblad zich af.

''Feyenoord is natuurlijk wel een topclub als je kijkt naar de enorme achterban, het indrukwekkende stadion, de prijzen uit het verleden en de enorme uitstraling. Maar ik hoor spelers in deze inktzwarte periode voor de wedstrijd tegen Ajax letterlijk zeggen: 'We staan toch nog steeds derde en we kunnen de beker winnen'. Dan denk ik: dat past inderdaad niet meer bij een topclub'', zegt John de Wolf in de krant.

Afgelopen zondag begonnen vele zomerse aankopen op de bank. ''Dat is dus het aparte,'' vindt de oud-verdediger. ''Het niveau in de eredivisie is de laatste jaren drastisch gedaald, daar zijn we het allemaal wel over eens. Dus je zou denken dat de stap van een ervaren speler uit de subtop naar de Kuip veel makkelijker is geworden. Dat blijkt dus niet het geval. Nee, dit is geen elftal met winnaars.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties