Topsportklimaat ontbreekt: ''Ze hebben gelijk gehad''

Topsportklimaat ontbreekt: ''Ze hebben gelijk gehad''

Feyenoord ging zondagmiddag in de Amsterdam Arena onderuit tegen Ajax (2-1) en verloor daardoor voor de zesde keer op rij in de Eredivisie. De Rotterdammers zagen Heracles Almelo zelfs langszij komen en staan nu vierde. Pijnlijk, want aan het begin van het seizoen werd er nog massaal over de titel gedroomd.

"Ik begreep deze week dat men bij de club best tevreden is als Feyenoord derde wordt, terwijl dezelfde bestuurders eerder zeiden dat Feyenoord dit jaar zo lang mogelijk zou meedoen om de titel", schrijft Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. ''Eerder klaagden de trainers Koeman en Rutten al over het gebrekkige topsportklimaat in De Kuip. Ze hebben gelijk gehad, dat wordt nu weer bevestigd", luidt de conclusie van De Kromme.

Technisch directeur Martin van Geel gaf in een eerder interview al aan het niet eens te zijn met de kritiek over een gebrekkig topsportklimaat. ''Ik ben het niet eens met Koeman en Rutten dat hier geen topsportklimaat heerst. Vijf jaar geleden liepen ze bij Feyenoord ererondes als ze vierde werden. Dat is gelukkig niet meer,'' vertelde Van Geel aan het begin van het seizoen in een interview met RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties