Karsdorp vindt verlies doodzonde: ''Een mokerslag''

Karsdorp vindt verlies doodzonde: ''Een mokerslag''

Ondanks de ellende van de afgelopen tijd kwam er volgens Karsdorp niet meer druk kijken bij de wedstrijd tegen Ajax. "Het was eigenlijk hetzelfde als alle andere wedstrijden. Alleen het begin was qua gevoel even anders door de slechte reeks, maar er was geen sprake van meer spanning dan anders. Ik heb nooit angst en dat zal ik ook nooit hebben", zegt de rechtsback tegen onder meer FCUpdate.nl. "De wedstrijd tegen Roda JC gaf ons natuurlijk ook wat vertrouwen", stipt hij aan.

De ellendige serie doet wel pijn bij Karsdorp. "Als je zes wedstrijden op rij verliest, dan is dat wel een mokerslag. Bij Ajax verliezen is ook nog eens extra zuur. Het is doodzonde. Je geeft een paar kansjes weg en die vliegen erin", bromt de rechtsachter, die de nederlaag dus onnodig vindt. Toch haalt de back positieve dingen naar voren. "We hebben wel laten zien dat we echt een team zijn. We hebben de beste kansen gecreëerd en hebben verder weinig weggegeven. We hebben helemaal niet verkeerd gespeeld, we hebben het plan wel goed uitgevoerd.", vindt de flankbestrijker.

Feyenoord is op de ranglijst nu terug te vinden op plaats vier. Heracles Almelo is de topclub voorbijgestreefd. Hoe je het ook wendt of keert: de KNVB beker lijkt door de resultaten in de Eredivisie steeds belangrijker te worden voor Feyenoord, dat inmiddels halvefinalist is. "Dat is zeker zo, dat blijkt nu wel weer. We gaan vol voor de bekerwinst."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties