Tapia maakt debuut: ''Heb gedaan wat trainer had gevraagd''

Tapia maakt debuut: ''Heb gedaan wat trainer had gevraagd''

Renato Tapia maakte vandaag zijn debuut in de verloren wedstrijd tegen Ajax. De middenvelder kwam in de winterse transferwindow over van FC Twente, maar moest door de werkvergunning wachten op zijn debuut voor de Rotterdamse club.

"Het is moeilijk om in zo'n wedstrijd te debuteren. Ik heb maar twee keer met de groep meegetraind, maar ik voelde me erg goed," liet de Peruviaan na afloop weten aan RTV Rijnmond. "Naar mijn eigen idee heb ik aardig gespeeld en gedaan wat de trainer van me heeft gevraagd. We hadden deze wedstrijd ook kunnen winnen. We kwamen goed op voorsprong, maar door een gebrek aan concentratie scoorden zij."

Het is voor Tapia niet het meest ideale moment om nu bij Feyenoord in te stappen. "Bij FC Twente was het een beetje hetzelfde, maar Feyenoord is een grote club en we zullen de ommekeer vinden. Het moet beter. Tegen Ajax is het altijd moeilijk en nu moeten we focussen op de andere wedstrijden," aldus de 20-jarige speler.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties