Koeman stoort zich aan 'rancuneuze' Been en Verbeek

Koeman stoort zich aan 'rancuneuze' Been en Verbeek

Ronald Koeman werd gisteren voor de derde keer uitgeroepen tot Manager van de Maand in de Premier League. De trainer is ontzettend trots op die prestatie, maar wil in een column in De Telegraaf ook even zijn zegje kwijt over Feyenoord en enkele collega's.

''Bij Feyenoord is het belangrijk dat het rustig blijft in deze periode. Ik heb nog veel contact met Gio en ik weet dat hij de steun van de clubleiding heeft. Daarom stoort het me verschrikkelijk dat andere oud-trainers, zoals Mario Been en Gertjan Verbeek, overal op tv en in interviews vertellen wat er allemaal wel niet aan de hand is en wie de schuldige is'', schrijft Koeman, die opnieuw knap presteert met Southampton, in de krant.

''Als je zelf trainer bent geweest of nog bent in het profvoetbal, weet je wat dit bij Feyenoord teweegbrengt en moet je je afvragen of het wel correct is om overal maar je mening te verkondigen over spelers en de club waar je zelf werkzaam bent geweest. Het grote publiek ziet bovendien dat dit niet los staat van rancune. Met het bereiken van de halve finale is de negatieve spiraal doorbroken. Ik hoop dat Feyenoord het nu doortrekt. Martin van Geel is een ’td’ die achter zijn trainer staat en op dat vlak is er niets aan de hand, ook al hebben de ’kenners’ hun pijlen op hem gericht.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties