''Gudde moet de strijd aangaan met die supporters''

''Gudde moet de strijd aangaan met die supporters''

De supporters van Feyenoord waren afgelopen week veelvuldig in het nieuws. Een groep die zich Feyenoord-supporters noemt, bedreigde Marko Vejinovic, middenvelder van de Rotterdamse club. Volgens Valentijn Driessen, journalist van de Telegraaf, zitten de supporters van Feyenoord de ontwikkeling van de club dwars.

"Mensen bij Feyenoord durven niet vrijuit te praten”, zegt Driessen bij Voetbal Inside. "Als Feyenoord verliest komen er een paar tokkies en die nemen het heft in eigen handen. Ze roepen dat Eric Gudde moet oprotten, zoiets kan ik me voorstellen als hij zijn werk niet goed doet, maar leuzen dat hij dood moet… Als je maar vaak genoeg roept dat hij dood moet, gaan mensen het misschien normaal vinden om te roepen.”

"Zoiets is killing voor die club”, vervolgt hij. "Ze (een groep Feyenoord-supporters, red.) houden ook de komst van een nieuw stadion tegen. Als je vooruit wilt, moet je stappen maken. Gudde moet de strijd aangaan met die supporters. Misschien doet Eric Gudde zijn werk niet goed maar bedreigingen naar zijn kant, en ook bij spelers, waar gaat dat over?"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties