Vrije verkoop resterende thuisduels start zaterdag

Vrije verkoop resterende thuisduels start zaterdag

Wie dit seizoen nog één of meerdere thuiswedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie wil bezoeken, kan hiervoor vanaf zaterdag 9.00 uur kaarten kopen. Op dat moment gaat de vrije verkoop van start voor de laatste vijf competitieduels die de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst dit seizoen in De Kuip speelt.

Tot zaterdag 9.00 uur hebben leden van Het Legioen voorrang op kaartverkoop. Daarna kan iedereen kaarten aanschaffen voor de laatste vijf thuisduels van dit seizoen. Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen. De kaartverkoop verloopt enkel via de online ticketshop van Feyenoord. Op www.feyenoord.nl/tickets vind je de beschikbare vakken en de prijzen.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord is het duel met Roda JC op zondag 21 februari (16.45 uur). Hiervoor is de kaartverkoop al eerder begonnen. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties