''Het gaat niet om hem, hij doet alles voor de club''

''Het gaat niet om hem, hij doet alles voor de club''

Gaston Taument vierde onlangs dat hij al 12,5 jaar trainer is op Varkenoord. En zolang loopt Wim Jansen er ook al. "Hij is er bijna elke dag, ook op zaterdag. Ik spreek hem zeer regelmatig. Wim heeft als trainer en als mens veel kwaliteiten. Ik praat met hem over de ontwikkeling van spelers, het team en ook mijzelf als trainer. Dan ga ik met hem zitten en dat worden altijd lange sessies", zegt de oud speler van Feyenoord.

Taument is op de website van de Feyenoord Academy positief over Jansen. "Veel trainers maken gebruik van zijn kennis en ervaring. Hij is een fantastische mentor, hij ziet enorm veel details en wijst ons als trainers daarop. Je moet bij Wim wel zelf het initiatief nemen en om hulp vragen. Als je dat doet, dan helpt ‘ie je voor honderdtien procent. Wim heeft een hele belangrijke adviserende rol voor de jeugdopleiding. En het mooiste is: het gaat niet om hem, hij doet alles voor de club."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties