Van Bronckhorst: ''Ik denk niet dat ik dat nodig heb''

Van Bronckhorst: ''Ik denk niet dat ik dat nodig heb''

Beginnend trainer Giovanni van Bronckhorst maakt in zijn eerste seizoen bij Feyenoord al een forse sportieve crisis mee. ''Koffie drinken met een ervaren rot, zoals Cocu met Hiddink? Ik denk niet dat ik dat nodig heb'', zegt de coach echter in het Algemeen Dagblad.

''Al heb ik contact met veel mensen. Ronald Koeman was hier bijvoorbeeld nog niet zo lang geleden. Hij heeft bij Southampton net zo'n periode achter de rug. Maar het belangrijkste is wel dat ik op mijn gevoel blijf afgaan'', aldus Van Bronckhorst, die met Jan Wouters een ervaren assistent heeft.

Gio is strijdbaar. ''Zondag na ADO voelde ik me ook echt niet lekker en was aangeslagen. Dat had vooral te maken met het feit dat ik zo kort na een wedstrijd al met de media sprak. Dan vind je soms niet de juiste woorden. Op weg naar huis kwam er al een ander gevoel bovendrijven. Welk gevoel? Het besef dat wij Roda JC kunnen verslaan.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties