'Van Wolfswinkel wil in de zomer terug naar Nederland'

'Van Wolfswinkel wil in de zomer terug naar Nederland'

Colin Kazim-Richards is vertrokken bij Feyenoord en dus loopt er een spits minder rond. Deze maand zal er geen vervanger worden aangetrokken, maar de kans is groot dat komende zomer alsnog een slag geslagen gaat worden.

Ricky van Wolfswinkel is een serieuze kandidaat voor Feyenoord. Op dit moment is de oud-speler van FC Utrecht en Vitesse verbonden aan Real Betis, maar net als landgenoot Rafael van der Vaart komt hij relatief weinig aan spelen toe. Komende zomer zou hij willen nadenken over een transfer.

Freek Jansen van Voetbal International maakte het nieuws bekend via het online praatprogramma FC Afkicken. "Hij liet gisteren weten dat hij het seizoen bij Betis sowieso afmaakt en komende zomer misschien weer terugkeert naar Nederland", zo luidde de onthulling.

UPDATE 10:06 | Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam laat weten op Twitter dat Van Wolfswinkel open staat voor een terugkeer naar Nederland in de zomer. Algemeen Dagblad verslaggever Mikos Gouka geeft echter aan dat de spits momenteel niet wordt genoemd in De Kuip.[poll=269]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties