'Vejinovic met de dood bedreigd, Kramer lastiggevallen'

'Vejinovic met de dood bedreigd, Kramer lastiggevallen'

Feyenoord-speler Marko Vejinovic is in zijn huis met de dood bedreigd, waarschijnlijk door aanhangers van de Rotterdamse voetbalclub. Dat meldt De Telegraaf. De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes verdachten aangehouden.

De middenvelder werd bedreigd in het bijzijn van zijn vrouw. Hij heeft aangifte gedaan. Een van de opgepakte verdachten heeft inmiddels bekend. Het is volgens de krant bijna zeker dat de daders aanhangers van Feyenoord zijn.

De resultaten van Feyenoord laten de laatste weken te wensen over. Het elftal verloor de laatste vijf wedstrijden; een negatief clubrecord. Vejinovic is met een transfersom van 3,5 miljoen euro de duurste Feyenoord-aankoop dit seizoen. Hij werd vorig jaar nog opgeroepen voor Oranje.

Feyenoord-directeur

Volgens algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord is de directie ziedend. "Je blijft uit het privédomein van spelers, hoe teleurstellend resultaten ook zijn", zegt Gudde in De Telegraaf.

Ook de nieuwe spits van de Rotterdammers, Michiel Kramer, zou bezoek hebben gehad van de aanhang. Hij hoorde afgelopen week gerommel in zijn tuin. Toen hij ging kijken riepen mannen vanuit een wegrijdende auto dat hij moest oprotten bij Feyenoord.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties