De Kuip lijkt geen optie: ''Het is sindsdien niet verbouwd''

De Kuip lijkt geen optie: ''Het is sindsdien niet verbouwd''

Bert van Oostveen is verbaasd door de lichte consternatie die dinsdag ontstond over de thuishaven van het Nederlands elftal. De ArenA krijgt de voorkeur boven De Kuip en het Philips. "Ik las het ook in de krant", reageert Van Oostveen tegenover FOX Sports. "Het verbaast mij wel."

"We inventariseren standaard welke stadions beschikbaar zijn op interlanddata en daar horen uiteraard het Philips Stadion en De Kuip ook gewoon bij. De conclusies die er dan worden getrokken in verschillende media is, hoe zal ik het zeggen, nogal prematuur."

De Kuip lijkt geen serieuze kandidaat meer voor een interland van Oranje, ook al kan dat een voordeel opleveren. "Er is ooit gezegd dat het te oud is, ja. Het is sindsdien niet verbouwd. Dus dat klopt. Nogmaals, we inventariseren het continu, men kent onze voorkeur en van daaruit zullen we verder kijken", besluit Van Oostveen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties