''Het was niet duidelijk dat men nog op mij rekende''

''Het was niet duidelijk dat men nog op mij rekende''

Luke Wilkshire maakt na de winterstop waarschijnlijk zijn debuut bij Terek Grozny. De 34-jarige Australiër had geen toekomst meer bij Feyenoord, liet zijn contract in augustus ontbinden en tekende begin november in Tsjetsjenië.

''Ik speelde voor Feyenoord, maar na de trainerswissel was het niet duidelijk dat men nog op mij rekende. Ik heb al eerder in Rusland gespeeld, miste de competitie en mijn vrouw is Russisch. Ik ben daarom blij dat ik bij Terek ben uitgekomen'', zegt de rechtsback op de officiële website van zijn werkgever.

Wilkshire vertelt verder dat hij hoopt op zijn rentree in de nationale ploeg en dat hij mooie herinneringen bewaart aan voormalig bondscoach Guus Hiddink. Wilkshire speelde overigens 79 interlands en de laatste dateert van juni 2013. ''Als er een uitnodiging komt, dan ga ik erheen. Hiddink? Hij is een van de beste coaches met wie ik heb gewerkt, zo niet de beste.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties