''Benieuwd wat er gebeurt als Feyenoord echt gaat draaien''

''Benieuwd wat er gebeurt als Feyenoord echt gaat draaien''

Feyenoord staat op dit moment op een tweede plek in de Eredivisie met drie punten achter op de koploper. Voetbal International-analyticus Taco van den Velde geeft aan dat er nog veel rek zit in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst en denkt dat Feyenoord nog veel beter kan presteren.

''Feyenoord voetbalt nog steeds niet als een topploeg, daar zit nog zoveel rek in. Als je kijkt waarom die ploeg nu zo hoog staat dan heeft dat te maken met individuele kwaliteiten, maar ze kunnen qua positiespel en in de verdediging nog zoveel beter worden. Je gaat je afvragen wat het gaat worden als het echt goed gaat draaien. Want op dit moment doen ze al mee en er zit nog verschrikkelijk veel rek in,'' zegt Van den Velde op VI-Radio.

De analyticus ziet ook dat Kramer met steeds meer vertrouwen gaat spelen. ''Hij is gehaald als goalgetter en daar moet je hem op beoordelen. Het is duidelijk dat hij steeds meer zijn draai gaat vinden. Het is een speler die afhankelijk is van wat er om hem heen gebeurt en niet iemand die zelf iets creëert. Je ziet nu ook dat zijn medespelers hem steeds beter gaan vinden. Met name Karsdorp en hij raken steeds beter ingespeeld. En dan zie je dat zijn kwaliteiten steeds beter uit de verf komen.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties