''We moeten Kramer misschien als een Inzaghi zien''

''We moeten Kramer misschien als een Inzaghi zien''

Michiel Kramer is de laatste weken onderwerp van gesprek bij veel voetbalanalisten. De aanvaller van Feyenoord, die overkwam van ADO Den Haag, scoorde afgelopen weekend zijn eerste hattrick voor de Rotterdammers. Ondanks zijn acht doelpunten in dertien wedstrijden, is er toch kritiek op zijn vertoonde spel.

''Dit is wel de spits van Feyenoord, maar je blijft je afvragen hoe het kan", vraagt Sjoerd Mossou zich af bij Natafelen met Kees. "Hij heeft een neus voor de goal, maar tegelijkertijd vraag je je af hoe dat kan want hij is nooit goed", vervolgt de AD-journalist. "Misschien zeiken we nou weer in Nederland, want we moeten hem misschien als een Inzaghi zien. Slecht spelen en scoren, dan is het goed. Maar het is echt een fenomeen die Kramer", aldus Mossou.

Kenneth Perez is in het praatprogramma ook te spreken over de spits, maar ziet ook nadelen aan zijn spel. "Hij heeft misschien de helft van de balcontacten van andere spelers. Als je het moeilijk hebt is het geen kapstok die de bal vasthoudt. Maar negen van de tien keer is Feyenoord de betere partij, dan heb je heel veel aan Kramer", stelt Perez.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties