Boskamp kritisch: ''Voetballend is het soms echt schrikken''

Boskamp kritisch: ''Voetballend is het soms echt schrikken''

Boskamp is niet te spreken over het spel van Feyenoord. "Ik vond Excelsior eigenlijk gewoon sterk spelen. Die kregen na de 1-2 ook kansen om gelijk te komen, echt twee of drie goede kansen zelfs. Die eerste goal valt snel via Kuyt, maar dan vind ik het toch knap hoe Excelsior in de wedstrijd blijft", zei de Rotterdammer vandaag tegen SoccerNews.nl.

De oud-Feyenoorder is geen groot fan van Michiel Kramer. "Nu maakt hij er drie, maar dat moet hij ook eens doen tegen de topploegen. Hij is goed in de 16, daar is hij gevaarlijk, maar voetballend is het soms echt schrikken. Hij loopt zo enorm vaak de ruimtes dicht. En dan zie je Danny Blind op de tribune zitten schrijven, helemaal enthousiast na drie goals tegen Excelsior. Dan denk ik toch: Waar is de tijd gebleven dat we al die topspitsen hadden?"

PSV maakt volgens Boskamp de meeste aanspraak op de titel. ''Als je dat dan zo weer ziet, dan moet ik toch toegeven dat PSV de beste ploeg van Nederland heeft en eigenlijk kampioen moet worden. Ik hoop natuurlijk op Feyenoord, maar PSV heeft echt de beste ploeg. Hopelijk gaan ze door in de Champions League, dat is goed voor het Nederlandse voetbal. En ook voor Feyenoord, want dan laat PSV misschien weer wel wat puntjes liggen in de competitie, haha."

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties