Kuyt over toekomst: ''Wil mijn energie in team steken''

Kuyt over toekomst: ''Wil mijn energie in team steken''

Het seizoen begon voor Dirk Kuyt stroef, maar de aanvoerder van Feyenoord speelt momenteel een belangrijke rol in het elftal van de Rotterdammers. De aanvaller keerde afgelopen zomer terug in De Kuip en hoopt, zoals hij al eerder aangaf, op een prijs met Feyenoord.

"Tijdens mijn eerste periode bij Feyenoord werd ik uitgeroepen tot Speler van het seizoen, werd ik topscorer en won ik de Gouden Schoen”, zegt Kuyt in Studio Voetbal. "Met Feyenoord had ik alleen geen prestatie neergezet, zoals een kampioenschap of het winnen van de beker. Dat is voor mij, dit seizoen, het doel. Ik had altijd de hoop om terug te keren bij de club en hopelijk winnen we dit seizoen een prijs.”

Mogelijk staat Kuyt ook volgend seizoen onder contract bij Feyenoord, al wil de spelers zelf er niet veel over zeggen. "Aan het eind van het seizoen gaan we daar naar kijken”, zegt hij. "We doen het als team nu goed en ik wil al mijn energie daarin leggen. Ik wil nog lang voetballen en ik voel me fit. Wanneer Feyenoord daar ook zo over denkt, is het mogelijk. Het hoeft alleen niet persé morgen bekend te zijn.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties