Gio ook kritisch: ''Betere tegenstanders straffen dat af''

Gio ook kritisch: ''Betere tegenstanders straffen dat af''

Giovanni van Bronckhorst was na de 2-4 overwinning op Excelsior ook kritisch op zijn team. De trainer zag namelijk dat zijn ploeg de Kralingers kort voor rust weer in de wedstrijd brachten. En in de slotfase volgde er nog een onnodig tegendoelpunt.

De stadsgenoot kreeg in de wedstrijd sowieso veel kansen. ''We denken dat het met iets minder arbeid ook kan, maar dat kan niet. Dat heeft vandaag gelukkig niet geleid tot puntenverlies, maar betere tegenstanders straffen dat wel af'', aldus Gio tegenover Fox Sports.

Complimenten waren er voor spits Michiel Kramer. ''Kramer blijft een echte spits. Hij was vandaag heel alert voor de goal en is bij balbezit en -verlies heel erg bezig met het spel. Dat zag je bij het derde doelpunt. Een hattrick is natuurlijk altijd goed.''

Feyenoord staat qua puntenaantal nu gelijk met koploper Ajax. Morgen spelen de hoofdstedelingen tegen PEC Zwolle. ''Je moet zorgen dat je je eigen wedstrijden wint. Morgen kijken we wat de uitslagen zijn, maar je moet altijd eerst zelf presteren.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties