Botteghin: ''Met mijn inspeelpass is niets mis, hoor''

Botteghin: ''Met mijn inspeelpass is niets mis, hoor''

Eric Botteghin moest lang collega-verdediger Jan-Arie van der Heijden voor zich dulden, maar de Braziliaan lijkt nu toch echt gepromoveerd te zijn tot vaste basisspeler bij Feyenoord. ''Ik moest wachten op mijn kans'', erkent de mandekker in het Algemeen Dagblad.

''Natuurlijk was dat lastig, als je naar een topclub verhuist, dan wil je er ook snel staan. Mijn probleem was ook een beetje dat ik heel laat werd getransfereerd. De competitie was al begonnen.'' De voetballende Van der Heijden kreeg de voorkeur. ''Ik wil mijn man uitschakelen. En als ik de bal heb, speel ik gewoon andere spelers aan. Maar met mijn inspeelpass is ook niets mis, hoor'', countert Botteghin.

De rechtspoot, die binnenkort voor de eerste keer vader wordt, verwacht geen ADO-scenario op Woudestein vanavond. ''Natuurlijk wil ik een keer kampioen worden, al is het nog erg vroeg om over onze kansen op een landstitel voor dit seizoen te praten. Het is pas november. Maar wat nu blijkt is dat wij in de Kuip nauwelijks zijn te verslaan. Als we er in slagen om in uitwedstrijden een hoog niveau te halen, dan is er veel mogelijk. We spelen in 2015 nog tegen Excelsior, FC Groningen en NEC. Een belangrijke serie.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties