'ADO geeft niet op en blijft hopen op deal met Feyenoord'

'ADO geeft niet op en blijft hopen op deal met Feyenoord'

ADO Den Haag zet hoog in als het gaan om de versterkingen die het in januari wil halen. Zo heeft de club de hoop op de komst van Lex Immers nog altijd niet helemaal opgegeven, schrijft het Algemeen Dagblad.

Immers is bij Feyenoord op een zijspoor beland en moet elke week plaatsnemen op de tribune. Nu de Rotterdammers zich in januari ook nog willen versterken met Leroy Fer, lijkt de rol van Immers volledig te zijn uitgespeeld. ADO houdt de ontwikkelingen bij Feyenoord rondom Immers nadrukkelijk in de gaten en hoopt in de winterstop toe te kunnen slaan.

ADO beseft dat het salaris van Immers, één van de grootverdieners van Feyenoord, niet te betalen is voor de club, maar hoopt een huurconstructie te kunnen sluiten met de nummer twee van Nederland. Immer zelf heeft tot nu toe steeds aangegeven bij Feyenoord te willen blijven om voor het eerst in zijn leven kampioen te worden, maar hij heeft ook een zwak van ADO. De mogelijke komst van Fer zou voor hem wel eens de aanleiding kunnen zijn om toch met zijn oude liefde te gaan praten.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties