''Aantrekken Fer wijst op titelambities Feyenoord''

''Aantrekken Fer wijst op titelambities Feyenoord''

Het huren van Leroy Fer voor een half jaar is volgens Jan Dirk Stouten en Mikos Gouka de ultieme indicatie dat Feyenoord dit jaar absoluut geen genoegen neemt met de derde plaats. Zij wijzen erop dat Feyenoord genoeg middenvelders achter de hand heeft, maar dat een speler van het kaliber Fer pas echt een toegevoegde waarde betekent.

De ex-international is volgens Gouka iemand die een lastige wedstrijd open kan breken, in tegenstelling tot de spelers die nu die positie in zouden moeten vullen. "Het geeft aan dat Van Bronckhorst niet geheel tevreden is over Immers en Toornstra, terwijl Fer met zijn power en kopkracht op lastige momenten belangrijk kan zijn en zo zijn geld al gauw waard is," aldus de journalist van het AD.

Zijn huidige club QPR stond in de zomer ook al eens open voor het verhuren van de middenvelder, maar een deal met Sunderland ging niet door wegens medische problemen: "Als hij kijkt naar de huidige situatie met Eljero Elia, die weer in beeld is gekomen bij het Nederlands elftal, zou hij best voor Feyenoord kunnen gaan." Een kleine voorwaarde is wel dat er een middenvelder moet vertrekken bij Feyenoord, om de komst te kunnen bekostigen, maar met Tony Vilhena moet dat wel goedkomen.

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties