#TT | Feyenoord wil Egyptenaar: ''Maar geen bod ontvangen''

#TT | Feyenoord wil Egyptenaar: ''Maar geen bod ontvangen''

Feyenoord heeft, volgens het Egyptische Koras7, interesse in Ramadan Sobhy. De Rotterdammers zouden ook al een bod uitgebracht hebben op de de 18-jarige buitenspeler van het Egyptische Al Ahly, de club waar ook oud-Feyenoorder Sherif Ekramy onder contract staat. Sayed Abdel-Hafiz, directeur voetbalzaken van de club, geeft aan niets te weten van een bod van de Rotterdamse club.

"We hebben geen officieel bod van Feyenoord ontvangen”, zegt Abdel-Hafiz over het nieuws, tegenover Yallakora.com. "Als we wel een bod van Feyenoord gekregen zouden hebben, zouden we hier eerst over praten met de speler.”

Sobhy is afkomstig uit de jeugdopleding van de club uit de Egyptische hoofdstad Cairo. In het seizoen 2013-2014 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club en was hij in zes duels drie keer trefzeker. In de drie seizoenen in het eerste elftal wist hij acht keer te scoren in 34 wedstrijden. De buitenspeler is ook actief als jeugdinternational.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse (roddel)pers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties