Elia niet op training; Karsdorp laat supporters schrikken

Elia niet op training; Karsdorp laat supporters schrikken

Eljero Elia trainde vanmorgen niet mee met de selectie van Feyenoord op Varkenoord. Het is niet bekend of de aanvaller van de Rotterdammers kampt met een blessure of dat hij rust krijgt van Giovanni van Bronckhorst. Afgelopen weekend was de vleugelspeler een groot twijfelgeval, maar bleek op het laatste moment toch fit genoeg om in de basis te starten.

Volgens Feyenoordtraining.nl was het even schrikken geblazen rond Rick Karsdorp. ''De overige spelers deden partijspel, waar even de schrik bij de supporters er behoorlijk in zat, na het zien van een met pijn vertrokken gezicht van Rick Karsdorp. Gelukkig viel het mee en liet de bikkel van de rechtsback positie zien dat er wel wat meer voor nodig is om op te geven'', analyseert de website.

Met Eljero Elia weet je het nooit op blessure gebied. Afgelopen week leek een meespelen tegen FC Twente een utopie maar...

Posted by Feyenoordtraining Rotterdam on woensdag 25 november 2015

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties