'Transfer Kazim geen optie voor Feyenoord'

'Transfer Kazim geen optie voor Feyenoord'

Feyenoord deed afgelopen zomer goede zaken op de transfermarkt. De Rotterdammers beschikken daardoor momenteel over een zeer brede selectie. Eén van de slachtoffers is Colin Kazim-Richards. De Turkse aanvaller raakte zijn basisplaats kwijt aan zomeraanwinst Michiel Kramer.

"Voor een speler met zo'n fors jaarsalaris komt hij bitter weinig in actie", schrijft het landelijke dagblad. "Michiel Kramer is de eerste keuze. Kazim had dat misschien kunnen veranderen, maar tegen ADO en Ajax faalde hij als invaller. Een transfer? Geen optie. Feyenoord wil geen problemen bij blessureleed van de eerste spits", aldus de krant.

Het Algemeen Dagblad kwam verder tot de conclusie dat de reserves van Feyenoord een Eredivisiewaardig elftal zouden kunnen vormen. "Ze hebben een tweede elftal dat in de eredivisie in het linkerrijtje zou kunnen eindigen", meent het medium.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties