Zondag Kortingsdag voor Legioen-leden in Fanshop

Zondag Kortingsdag voor Legioen-leden in Fanshop

De Feyenoord Fanshop bij De Kuip is aanstaande zondag, 29 november, tussen 12.00 en 17.00 uur exclusief geopend voor leden van Het Legioen. Zij kunnen deze dag profiteren van 25 % korting op het assortiment! Deze speciale Kortingsdag is daarmee de ideale gelegenheid om je inkopen te doen voor de feestdagen of om je Feyenoord-collectie uit te breiden.

De middag bij de Feyenoord Fanshop wordt extra feestelijk dankzij verschillende activiteiten voor kinderen, muziek en de kans op het winnen van mooie prijzen. Legioen-leden hebben toegang tot de Kortingsdag op vertoon van hun seizoenkaart of Legioenpas. Overige familieleden zijn uiteraard ook welkom!

Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/kortingsdag. Nog geen lid van Het Legioen? Meld je dan voor zondag 29 november aan op www.hetlegioen.nl en profiteer direct van de Kortingsdag (toegang op basis van de bevestigingsmail).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties