Jansen bevestigt: ''Goed voor de ontwikkeling van Leroy''

Jansen bevestigt: ''Goed voor de ontwikkeling van Leroy''

De supporters van Feyenoord mogen serieus hopen op de terugkeer van Leroy Fer bij de club. Zaakwaarnemer Rob Jansen geeft in gesprek met FOX Sports toe dat de Rotterdammers belangstelling hebben.

Feyenoord wil Fer in januari graag op huurbasis overnemen van Queens Park Rangers, bevestigt Jansen. "Er is inderdaad oppervlakkige interesse getoond door Feyenoord. Maar het is voor Nederlandse clubs erg lastig om spelers uit Engeland te halen. Ook op huurbasis ja. Die twee financiële werelden liggen enorm ver uit elkaar. Natuurlijk hebben Leroy en ik het gehad over Feyenoord en de interesse, maar we zijn afhankelijk van wat QPR ook wil. Laten we dat eerst maar eens bekijken."

Jansen is van mening dat Feyenoord op het juiste moment komt voor Fer, die met QPR op het tweede niveau van Engeland speelt. "Ik vind, maar dat is puur mijn mening, dat het goed voor de ontwikkeling van Leroy zou zijn om in de winterstop verhuurd te worden. Ook met het oog op het Nederlands elftal. Maar zoals ik al eerder zei, is de stap naar Nederland niet makkelijk. Het kán wel, maar het is niet zeer waarschijnlijk."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties