Van Persie gelinkt aan Feyenoord: ''Totale nonsens''

Van Persie gelinkt aan Feyenoord: ''Totale nonsens''

Robin van Persie staat momenteel niet voor een terugkeer bij Feyenoord. De spits heeft het volgens diverse Engelse en Turkse media niet naar zijn zin bij Fenerbahce en zou daarom hopen op een vertrek. De club zelf ontkende via td Martin van Geel direct de berichtgeving over een rentree bij Feyenoord.

Feyenoord-watcher Jan Dirk Stouten laat ook weten dat de komst van Van Persie totaal niet aan de orde is. "Dat is volgens mijn informatie op dit moment totale nonsens. Ik denk - als dat aan de orde zou zijn - dat Van Persie eerst bereid moet zijn om drie, vier, misschien wel vijf, zes miljoen euro netto per jaar in te leveren."

"Ik weet niet of hij daar toe bereid is", vervolgt de journalist van RTV Rijnmond in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond. "Die jongen wil natuurlijk spelen. Hij heeft qua geld en status ook niets meer te bewijzen. Maar of hij nu al die stap wil zetten... Ik kan het me niet voorstellen, maar het zou geweldig zijn. Dan moet hij wel concessies doen, forse concessies.''

Fenerbahce liet eerder al weten dat een vertrek van Van Persie uitgesloten is. ''De voorbije dagen hebben we veel geruchten over Van Persie opgevangen in de media, maar die verhalen druisen in tegen de wens van de speler. We hebben geen plannen om Van Persie te verkopen. Hij is een waardevolle speler en hij zal wedstrijden voor Fenerbahçe spelen'', luidt een statement.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties